VDĚČNOST RŮŽIČCE

VDĚČNOST RŮŽIČCE

Růžičko má která krásně voníš,
svou vůní všechna zranění tišíš
růžičko má ty něžnou duši máš
Tvou vůní všechny s láskou objímáš
a cestu k upřímnosti lidem v srdcích najít pomáháš.

I ve zranitelnosti krásu vždy vidíš,
v každé temnotě tvou něžnou dušičkou
světlo na cestě rozsvítíš.
I když na sobě trny nosíš,
svými kvítky všechna trápení utišit umíš.
Vždy když se bojím tvé růžové kvítky
mi na dušičce klid rozprostírají.
I když mě tvé trny bolí,
stále věřím ve tvou sílu v duši a čistou lásku ve tvém srdci.
Růžičko má ty na první pohled máš vážnou tvář,
avšak v srdíčku upřímný úsměv nosíš.
Tvé trny spouštějí z mích očí slané slzy,
avšak věřím ti ,
že zlá nejsi jen vedeš mou duši a srdce k odpuštění.
Věřím že tvé trny nemají v úmyslu mi ublížit,
jen mě učí odvaze abych uměla vždy a za každých okolností silná být.
A se vším co je mi nepříjemné se uvnitř sebe smířit.
Růžičko má ty učíš mě, že přijetí a odpuštění je něžná cesta k uzdravení našich těl i duší.
Růžičko má prosím provoň životní cestu všem mým blízkým duším.
Ukaž prosím všem dušičkám , že i jejich zranitelnost jim moc sluší.
Že jsou světlem a živoucí láskou jim prosím šeptej do uší.
Nenech je prosím být. Buď všem lidem oporou a drž je pevně za ruku.
Růžičko má uzdrav prosím všechny mé dušičky . aby mohly pokojný život na své cestě žít.
Růžičko má objímej prosím svou vůní všechny mé blízké a posílej jim do srdíčka svou čistou lásku.
Miluj je ať vědí jak krásné je milovat.
Usmívej se
ať druzí vidí jak krásné je se usmívat.
Buď sama sebou a neměň se ať každý ví a nikdy nezapomíná , že ať je člověk jakýkoliv každý je světlo a čistá láska tady na zemi. Prosím přijmi s láskou k sobě i ty kteří ti ublížili, kdo ví čím si prochází.
Nikdo neubližuje záměrně.
každý si prochází utrpením, které dává
jinak najevo.
Nezlob se na ně
ale provoň jejích srdce
tvou překrásnou vůní.
Vždyť všichni jsme jedno tudíž nás všechny spojuje jedna jediná touha.
Touha po lásce a vzájemném porozumění.
Každý jsme nějaký.
chybovat je lidské
avšak ten kdo miluje upřímně
ten drobné chybičky odpustí.
Každý na světě je láskou, která svou cestou si chodí.
řekni prosím růžičko má všem, kteří o sobě pochybují, že jsou darem z nebe že jsou jedineční.
Růžičko má, děkuji ti moc
měj se krásně mám tě moc
objímám tě na dálku
Autor Pampeliška11, 04.11.2022
Přečteno 110x
Tipy 4
Poslední tipující: Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě jsem se k tomu vrátila a moc chválím.

04.11.2022 17:38:35 | mkinka

Zdravím kočičko drahá

04.11.2022 15:34:42 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí