*-*A tak píšu a budu psát

*-*A tak píšu a budu psát

Anotace: ~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~

----------------------

Písmeny
z té naší abecedy
všechno psaním vykouzlit
to mě fakt baví,
hned mám
pohádku malovanou
zlatým sluncem ozářenou
lemovanou krajkou květin
jen skřivan pípne
…pozor,letím...
vykouzlím i velkou lásku
fence mašli na ocásku,
dobré slovo pro smutné
vždyť i to je dost
nutné.

Potěšení z písmenek proti pláči
kytičku voňavých fialek
pozvu všechny
do kouzelné zahrady
kde najdete
ztracené poklady
tam budou i sudičky,
ty hodné,to se ví
které jen šťastný osud
každému rády předpoví.
Samotný dostane
svoji lásku pod čepec
ať je leden…červen…prosinec.
A tak píšu a budu psát
a kdo chce
může se mi smát.

--------------------
~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 05.11.2022
Přečteno 69x
Tipy 8
Poslední tipující: Bufik, Frr, Tvbm, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc ráda se tvými řádky pročítám
piš nám pro radost i pro úsměv
piš nám Květuško,
o všech které hřejí
ať tvá slovíčka
nejednu bolest zhojí.
Předávej do řádků hřejivé pocity
i TEBE pokaždé v srdíčku zahřejí. ;)*
..Děkuji Květuško a krásný víkend TI přeji. Úsměv a pohlazení pro TEBE

05.11.2022 17:56:46 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí