Den v galerii

Den v galerii

Anotace: Malování síly 2022

Mluvím očima s tím a tím obrazem
a hledám vzkaz s citem i půvabem.
Hlídám je i miluji.

Přijde milá paní,
že radost shání a dívá se po umění.
Usměje se pohodou a povídá řádky,
co jsou téměř knihou.

Já už tu málem nebyla
a sype se z ní důvěra.
To víte, na vesnici malý kluk si hrál se sekyrou.
Znám ho od mimina a vše je mi záhadou.

Padla mi na hlavu a dodnes mám jizvu.
Ty stehy jsou vykřičníkem,
že život je těsný i křehký.
Ach, děti, děti.

Otočí se a je mi andělem.
Jsme si obě darem.
Autor mkinka, 06.11.2022
Přečteno 95x
Tipy 15
Poslední tipující: Dejvis, Matahaja, Bufik, šerý, Kan, Psavec, WWW, Frr, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí