Vzpomínka na léto.

Vzpomínka na léto.

Oblázky pod hladinou,

borůvky v trávě

rostou pod jeřabinou,

sbírám je nedočkavě.

 

Nad oblázky se třpytí

drobné rybky hbité.

Zrána luční kvítí

trhám ještě nerozvité.

 

Koruny stromů stíní,

prudkému slunci brání.

Ztrácím, co ztrácí jiní,

ale hledám dál bez ustání.

Autor Kan, 07.11.2022
Přečteno 87x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Tvbm, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

07.11.2022 19:26:43 | mkinka

Děkui pěkně.

07.11.2022 20:38:18 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí