Škoda...

Škoda...

Škoda promarněné šance,

polibků co nebyly dány.

Škoda dne samoty

té bolavé rány. 

 

Dobrého člověka co trpí 

Škoda, že je dobrý... .

Že není jako jiní?

Škoda, je to nebo není?

 

Je škoda, že někteří 

udělají, co neumí jiní?

Škoda,  že jinam "jde" vůz

Chůze,  běh, či klus...

 

Jinam,tam? Kam? Sám?

Škoda samota že bolí.

Že skrývat vše se musí 

to škoda je.

 

A city k někomu?

škoda se za ně stydět

nestydím se, že jsou

jen škoda, že jsem "slabý"...

 

~☆~

 

Víš 

 

 

Autor Protos1182, 07.11.2022
Přečteno 80x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drž se a držím Ti palce, ať přijde naděje, co pevně i mocně zahřeje.Alespoň slovy jsem takto s Tebou.

07.11.2022 17:55:58 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí