Na a pod dnem

Na a pod dnem

Moje má,

Milá

Nevím proč ta pouta

Vždycky tak bolí. 

Možná snad 

Že pozoruji 

Jak v tobě každý den 

Čím dál tím víc pomíjí. 

A ty víš,

Že to vím,

A že už se jednou nikdy nevrátíš.

Kéž bys to jen tak cítila stejně.

Byla bys černá 

A já tvoje modrá-

Modrá 

 

 

Autor klarakrejci, 07.11.2022
Přečteno 72x
Tipy 4
Poslední tipující: Stanislav32, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí