Hledám

Hledám

Anotace: Malování síly 2022

Hledám jehlu v kupce sena.
Píchám do ztracena.
Míchám nápoj, co houstne
a měním ho na kaši.

Kus sebe, co má každý radši.
Jedno klubko točí se rychle,
druhé v rohu vázne.
Den do všeho si kýchne.

Lektvar, co léčí šmouhy
i dodá snům touhy.
Jsem lehce kořeněná
a házím slova.

Pod pokličku se to schová.
Chvilka malá zázrakem se stává.
I mlčící zlato dává.
Dovařeno. Teče šťáva.
Autor mkinka, 08.11.2022
Přečteno 79x
Tipy 12
Poslední tipující: Bufik, šerý, Floutkovskij, Kan, Psavec, Sonador, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí