Stydatá

Stydatá

Anotace: O cudnosti trochu jinak

I kdyby stydatě nahatá by jsi byla
a plamínek jen skomíral, však doutnal dosti,
dech života lehce dýchne, a jsi víla,
nahotu ve svůdno svlékne ze stydatosti.

Co na tom, tupý trubec ve své všednosti,
že neví, co za stydatostí se skrývá,
že stydatost je prý cos u stydké kosti,
ten sny o svůdné stydatosti nesnívá.

Stydatým stydno je, jsou plni nevole,
jak nijací jen pomlouvají a lají,
rozevřenou náruč, nahoře i dole,
a i stydatou za nestydatou mají.

Nestoudná nestyda možná ráda dala,
však co dala svůdně stydatá, nepoznala.

Autor M.A.Rek, 09.11.2022
Přečteno 102x
Tipy 14
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Floutkovskij, Psavec, šerý, Sonador, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezvadná.

09.11.2022 13:09:33 | Psavec

Hodně se mi líbí.

09.11.2022 10:41:45 | mkinka

to je dobrý!:)

09.11.2022 09:42:52 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí