*-*Kam odjela tetička?

*-*Kam odjela tetička?

Anotace: ~~~~~~~:-)

---------------------

~~~~~~~
Já jsem měla tetičku
rychlou jako kočičku
brzy skáče z postele
tím však strejdu....
naštve.
U ucha zamňouká vstávej
/kdysi býval její drahej/
teď se strejda zamračí
už té kočce nestačí.
Lehne si na druhý bok
jenom broukne,nejsem cvok
polštářek po tetě hodí
ví,když trefí neuškodí.
Teta ho však zachytila
z postele strejdu vyhnala
snídani máš na stole
já tě čekám u stodoly
na kole...

A jéje,za hodinku čekání
teta pomalu blázní
kolo do škarpy hodí
strejda ji nedoprovodí,
proto běží tetička
rychle jako kočička
a potom
z vesnického nádraží
dnes bez strejdy vyráží.
Asi někam za jiným
za kocourem rozmilým?
Ne,to už já vám nepovím.

...........................
~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 10.11.2022
Přečteno 101x
Tipy 7
Poslední tipující: J's .., Frr, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

perfekt, tam je i pěkná příroda, nechala si věci na kole, nebude daleko*

10.11.2022 20:22:08 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí