Vím....

Vím....

Vím, píši jsem kolikrát šílenosti.  To prot, že tohle je jediný prostor kam mohu utéct se svými momentalními city, pocity, stavy a emocemi. Snažím se kolikrát psát pozitivní věci i když jsem vlastně na dně. Vím, v 45 jsou některé moje stavy nepochopitelné,  ale prostě je v sobě mám. Jde o to, že mi "cosi - kdosi extrémně moc chybí. Ano, asi to zní poněkud trapně,  ale i když mám rodinu,  tak to není ten prostor kde bych mohl dát najevo některé věci a pocity. Chybí mi ta důvěra a důvěrnosti které tam jsem už dávno vzdal. Vždy to pak šlo všechno proti mě,  a už jsem unavený. 

 

Tak se omlouvá 

nitro mé znavené.

Touha míří,

kde dveře jsou zavřené.

 

Jiný je otevřel

nejsou už jiné. 

Né že bych zanevřel

Nehledám jiné. 

 

Čekám a stárnu

naděje 

Smutek a prázdnota 

čekaní věčné je.

 

Asi se to prostě někdy stává,  že se jeden do někoho zamiluje. A pak je otázkou jestli to má odezvu, nebo smysl. Ale když někde něco chybí... . Hledá se a čeká se. Jsem zvyklý celý život na něco čekat,  a nakonec se z toho stane čekání na věčnost. 

Autor Protos1182, 11.11.2022
Přečteno 134x
Tipy 12
Poslední tipující: jenommarie, Kan, Marry31, Tvbm, Akras, Jan Kacíř, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Piš ****a drž se..a své srdce i pohlaď..něco je moc těžké.

12.11.2022 00:04:38 | jenommarie

Přeji mnoho síly, vím jaké to je když člověku někdo chybí

11.11.2022 12:26:59 | Marry31

Moc ti rozumím. Opravdu nejsi sám.

11.11.2022 09:09:52 | Jan Kacíř

Mám to téměř stejně. V jiných kostýmech, stejná hra, a o pár let delší. I já sem jdu se svými emocemi na trh a vnímám emoce druhých. Pěkný den, všem co v davu jsou sami. Pro než je láska cosi krásného na horizontu, viditelné a nedosažitelné. Vím, že ji mám hledat hlavně v sobě. Nacházím ji tam a ztrácím, dokola a dokola. Mám ji i nemám.

11.11.2022 09:00:21 | kozorožka

Drž se, zlatý kamaráde. Já Tě čtu a pečlivě a nejsi sám.

11.11.2022 08:56:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí