Drama jménem život

Drama jménem život

Anotace: Malování síly 2022.

Zeď, jáma i křeč.
Kulisa i zaběhnutá zvěř.
Tíseň z mrakodrapů.
Těžce a zvučně šlapu.

Sahara citů sesbíraná.
Píseň němá ba zakřiknutá.
Divná stěna krachů.
Tápu, míchám, beru.
Prodrala jsem se k žalmu.
Propas a místo mě padá tam květina.

Piš, holka rozpolcená
v trnu nalezená.
Slovo je dar
a ty požehnaná.

Slovo lítá na papír.
V sobě zpátky mír.
Už jsem si pobrečela.
Píšu a naději zřím.

Bez psaní se raději usmrtím.
Hrdlo je živo slovem
a cit nápojem.
Dýchám svůj světadíl.
Vnitřní mír.
Autor mkinka, 13.11.2022
Přečteno 93x
Tipy 10
Poslední tipující: M.A.Rek, Frr, Imaginant, Stanislav32, Bufik, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí