Neznámá

Neznámá

Někde v mlhách, 

tam pevnost je skrytá. 

Studená a vlhká mlha,

na záda tiše dýchá. 

 

Je všude a cestu nevidíš

jdeš,  očím nevěříš.

Tělo zima svírá 

jdeš dál.

 

Uvnitř je cíl

a stále mlhou jdeš 

Tělem třese chlad

Nedojdeš tam dnes. 

 

A vůle vede kroky vpřed 

zastavíš a zase jdeš

Vpřed 

v tušení slunce.

 

~☆~

 

Autor Protos1182, 14.11.2022
Přečteno 54x
Tipy 8
Poslední tipující: M.A.Rek, Marten, Psavec, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí