*-*Kdybych zase muškou byla

*-*Kdybych zase muškou byla

Anotace: ~~~~~~~~~(:-o)

........................

~~~~~~~~~
Být na chvíli tajemná
třeba jako muška malá
lítala bych kolem vína
na tvá ústa pozor dala
ke skleničce přivoníš
pak napiješ se,ochutnáš
v ústech víno políbíš
potom s chutí polykáš.
Já ti lítám kolem hlavy
pak na vousy se posadím
za chvíli mne to nebaví
já tě asi políbím...
ty však rukou oženeš se
možná jsem tě lechtala
ta co vedle tebe stojí
ta vesele se chechtala.

Kdybych zase muškou byla
štípla bych tě s radostí
já do veršů se zamotala
víno mě už nepustí,
z jedné sklenky napiji se
s tebou můj milý
a vůbec já nedivím se
že jsme se přiopili.
Ale co...
je to jenom legrace
/pak se dáme do tance/
( :-)

--------------------
~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 14.11.2022
Přečteno 78x
Tipy 6
Poslední tipující: M.A.Rek, Stanislav32, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojímavé a hravé, i poeticky zdravé*

20.11.2022 15:02:20 | Caliéry

Kdybych Mucha byl
tak bych tě tak nakreslil

17.11.2022 22:19:59 | M.A.Rek

DÍK...:-)...

18.11.2022 14:56:44 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí