Pocitová

Pocitová

Anotace: Malování síly 2022

Mám chuť brečet i lkát.
Biji uvnitř na poplach.
Chodím tiše.
Neznám vrat.

Panika i zvrat.
Klec občas život
a zhořkne i hrad.

Jednou bylo,
nebude se opakovat vícekrát.
Hra života nezná tah.
Sny i přání mizí z dlaní.
Kruh rozčarování.

Bytí je lán.
Slzu si utírám.
Nedokážu i do země se skládám.
Slunce je skládačka
a mně došel šarm.

Ještě jdu.
Volám sem a tam.
Jednou se vetře naděje
a žal se přikryje.
Ach, pot i tvář svědkem je.
Autor mkinka, 15.11.2022
Přečteno 99x
Tipy 21
Poslední tipující: Fialový metal, M.A.Rek, Jan Kacíř, Tvbm, Kan, Básník Karel, Stanislav32, Frr, Psavec, Dejvis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsané.

15.11.2022 16:20:19 | Básník Karel

Mám radost a děkuji za chválu z tvých úst.

15.11.2022 16:50:20 | mkinka

Do hlubin bolí, však pravdy takové se honí

15.11.2022 12:16:10 | Dejvis

Děkuji za pochopení. Člověk má pero a to bolest tlumí. Jí a jí.

15.11.2022 12:17:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí