Nevidomé

Nevidomé

Anotace: Malování síly 2022

Drahá Leni,
znám z nahrávek Tvůj hlas
a vím, že někdy zavítáš.
Máš mě ráda i slovem opíráš.

Slova místo obrazů.
Přátelství ze vzkazů.
Víra zdobí Tvůj šat.

Nevidíš a víš,
že Bůh Tě má rád
a mezi slzy věříš
do poslední kapky Kristovy krve,
že je tam nahoře pravé nebe.

Tolik lásky v písni i hlasu.
Překonala jsi lány nečasu.
Vstříc jdeš dál
i tmou a světlem katedrál.

Bližní má.
Jsem dojatá.
Kamarádko má.
Autor mkinka, 16.11.2022
Přečteno 89x
Tipy 16
Poslední tipující: Fialový metal, M.A.Rek, Iva Husárková, Kubíno, Stanislav32, Psavec, Marry31, Sonador, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufám, že se to k dotyčné dostane

16.11.2022 11:05:40 | Marry31

Dostane. Určitě.

16.11.2022 11:09:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí