Spojení

Spojení

Spolu jsme duší, však daleko od sebe.
Ani nevíš, co schopný jsem udělat pro tebe.
Je mi jen líto, že ty vidíš to jinak.
U nás však ne jeden lásky nádherný příznak.

Však bez tebe se stále tu topím.
Ze strachu o nás dva pořád se potím.
Je toho hodně, co s tebou chci sdílet.
Je mi jen líto, že není to vidět.

Má láska k tobě, už drásá mě dlouho.
Chtěl bych jen říct, už odejdi touho.
Však každičká myšlenka, co zabloudí ke mně.
Pořád je tebou tažena věrně.

Každičkým dnem v hlavě jsem s tebou.
Jelikož život se vždy táhne ve dvou. 
Je mi však líto, jak příběh nám skončil.
Jen ve svých myšlenkách s tebou bych tančil.

Autor Notimportant, 16.11.2022
Přečteno 121x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Stanislav32, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná se lásce
poručit nedá
tak tančí v myšlenkách
útěchu hledá..
pevné jsou pocity
a touha jen jedna..
Možná se lásce
poručit..nedá *;)

16.11.2022 22:12:29 | jenommarie

Citlivá basnicka s hlubokou láskou

16.11.2022 15:26:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí