Hledáš

Hledáš

hledáš
a hledáš už tak dlouho že jsi zapomněl co přesně
možná to máš přímo před očima
koukáš na to ale je to pro tebe jen další zbytečná věc
další úkol ke splnění
věc kterou tvůj mozek není schopen pochopit
už je příliš unavený
Autor Gloria.a, 17.11.2022
Přečteno 75x
Tipy 2
Poslední tipující: Sonador, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí