Žalář

Žalář

Tělo i mysl jsou vězením. 

možná že brzy zešílím. 

Rozbít to vězení, 

šílenství utéct.

Najít klid.

 

Schovat se do stromů

barevné koruny

nezranit duši 

nezranit o trny.

Bolesti už bylo uvnitř dost.

 

Z větví barevný postavit most 

za ruku sny svoje vést

Vyhnout se prachu lidských cest

Být snem.

 

~☆~

 

Autor Protos1182, 19.11.2022
Přečteno 69x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdravím a mavam.

19.11.2022 23:30:21 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí