*-*Kočka a myš

*-*Kočka a myš

Anotace: ~~~~~~~~~~

~~~~~

............................
☻ Kočka a myš ☺

v díře myší --- žijí myši
kočku slyší --- hned se ztiší
kočka číhá --- čeká tiše
myš se dívá --- potom kluše

to už kočka --- ostří očka
myšku chytí --- a nepustí
za ocásek --- drží kočka
šedou myš --- a ta si počká

až ji pustí --- černá kočka?
Potom piští --- domů sviští
tam ji čeká --- myší máma
a ocásek --- pofoukala.

No jo,máma --- i když myší
malé myšky --- taky tiší.

~~~

........................
~~~~~~~~

Autor Květka Š., 20.11.2022
Přečteno 74x
Tipy 10
Poslední tipující: blues, Iva Husárková, Fialový metal, M.A.Rek, mkinka, Kan, Tvbm, Stanislav32
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ptal se ze všech největších svých lásek,
ty má kočko, proč taháš mne za ocásek?

20.11.2022 17:36:33 | M.A.Rek

Jé. To je moje jedna z bývalých kočiček.

20.11.2022 17:14:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí