Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: Malování lásky 2022

Chtěla bych políbit
chladné odpoledne
v tónů i směru,
kde láska padne.

Přála bych si tvořit
štěstí z ranní mlhy.
Jen pár slov,
ať se daří.

Chlad zalézá za prsty.
Je listopad a listí mluví.
Ach, lidi.
Zastavme se
třeba v lese.

Skrze stromy
den vydaří se.
Jedno objetí a bude teplo.
Příroda maluje a je vřídlo.
Dodá vnitřní mýdlo.
Autor mkinka, 21.11.2022
Přečteno 102x
Tipy 15
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, M.A.Rek, Stanislav32, Psavec, Lioness, Krahujec, Tvbm, Kan, Caliéry
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska nepadne. Jen uléhá kde nemá...

22.11.2022 00:53:47 | M.A.Rek

Děkuji za podporu v psaní.mam tvé komentáře moc ráda.

22.11.2022 04:33:52 | mkinka

A teď rychle do tepla a dát si něco na zahřátí.

21.11.2022 16:27:33 | Kan

Ano. Přesně tak.

21.11.2022 16:44:19 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí