Kočárem pekelným

Kočárem pekelným

Anotace: ...

řítíme se stále dolů
do podzemí lidských duší
slunce se tam nedostane
nechtěj jet tu cestu s námi


náš vůz táhne stádo volů
kterým lidské tváře sluší
cesta končí starý pane
návrat však je zakázaný

dát se s čertem do hovoru
podpis krví místo tuší
jak to končí to už známe
peklo otevře nám brány

Autor Uličný, 22.11.2022
Přečteno 143x
Tipy 13
Poslední tipující: Nazarian, Marten, Laraille, Fialový metal, Iva Husárková, Frr, Psavec, Stanislav32, mkinka, šerý, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Peklo je už dokořán.)

23.11.2022 11:13:50 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí