Jedno smělé přání..

Jedno smělé přání..

Anotace: každý máme ve své hlouby nějaké přání..

Už jako malá měla si přání,
udělat loďku z papíru,
a obepolout svět na dlani,
třeba i dokola a znovu v lásky víru,

Zakotvit uprostřed širé dáli,
naslouchat křiku hejn racků,
pozorovat cestu slunka v moři,
udělat si náhrdelník z perel a koralů,

Přistát na okamžik na pláži,
jednoho z ostrovů pravdy,
na místě kde nevládnou žádné lži,
a květy ibišku voní navěky,,

Pak chytit do plachet vítr a správný směr,
směr dobrodružství a zase domů,
po proudu víry ,okolo bdělých děr,
jenž vyhloubyly slzy ze stesku..
Autor Roger, 23.03.2007
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle bych označila jako "klasiku" a tu já mám ráda (nemysli si že slovo "klasika" má u mě něco společného se slovem "obyčejné") =O)

23.03.2007 21:05:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí