*-*Co vám budu povídat?

*-*Co vám budu povídat?

Anotace: ~~~~~~~~|:-)

........................

~~~~~~~~
Prý jedna dáma novou botu
protančila při tangu,
tanečník má růži v puse
a myslí teď na Fandu.
Rudá sukně ta se vlní
on je v černé košili,
žhavé tango to už končí?
No my se vážně divili.

On děkuje jen úklonou
té sličné tanečnici
představí si svého Fandu
v červené suknici.
A jak si tu rudou růži
budou spolu předávat,
srandisti jsou oba muži.
Co vám budu povídat?

~~~
Pro dnešek je vyprodáno
tanec ten se vydařil
tak půjdeme zítra.Ano?
Copak tys to nezažil?

~~~~~~~~~~

............................

Autor Květka Š., 23.11.2022
Přečteno 116x
Tipy 12
Poslední tipující: M.A.Rek, Iva Husárková, Kan, Stanislav32, Frr, Fialový metal, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí