Lasagne a trpělivost

Lasagne a trpělivost

Dělala jsem
deset hodin
lasagne
a týpek mi
zrovna oznámil,
že by si na to
dal kečup.
Jdu se zabít.
 
Souhlasné bručení
jiných uživatelů a uživatelek.
 
Pošetilý básník
ovšem
kontroval
- Na lasagne,
ktere nekdo odflakl za pouhych
hodin deset ,
bych dal klidne i plnotučnou hořcici
nebo gumové medvídky
jako reset.
 
Skutečné lasagne
se za méně
jak hodin 
sto
udelat nedaji,
dámy a pánové.
 
A ty jim k vaření 
MUziko hraj
já si zatím
připravím
čaj. 
Autor Medved23, 24.11.2022
Přečteno 142x
Tipy 5
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bon appetit! :D

24.11.2022 20:47:52 | Medved23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí