Beze snů

Beze snů

Bílé noci beze snů
Které ke mně nepřichází ani k ránu
Ani v nejhlubší tmě
Kdy se myšlenky toulají
Ve zpřítomněné minulosti
Jen natáhnout ruku

Aby se z mlžného oparu
Probraly moje smysly
Které nutí nohy utíkat
Nejhlubší tmou
I ranní mlhou
Která zakryje obzor
Oprýskané omítky vyhladí
Do podoby impresionistických děl

Kdyby moje sny mluvily
Řekly by
Že jednou pro mě tohle znamenalo všechno
Ale teď
Nic
Než všechno
Autor její alter ego, 25.11.2022
Přečteno 114x
Tipy 7
Poslední tipující: Loveless, Veru, Sonador, Iva Husárková, Lioness, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí