Kód

Kód

Anotace: Malování síly 2022

Mluví DNA.
Neproměním se za slona.
Je pátek a života zkouška bolavá.

Pribináček projíždí sken.
Jsem víc než on?
Já mám chuť
a břicho volá jako zvon.

Projela jsem a nevede mě ochranka.
Říkám si, když mluvím s robotem,
že nechtěla bych sedět za pultem.

Ach, Albert, nakoupeno.
Vymažte, prosím, moje jméno.
Děkuji vám za to.
Chrčím a mám zalomeno.
Dnes ale není třináctého.
Uf, kódem vše prolomeno.
Autor mkinka, 25.11.2022
Přečteno 88x
Tipy 15
Poslední tipující: Dejvis, Iva Husárková, Jan Kacíř, šerý, Bufik, Fialový metal, Psavec, Frr, Marten, Vladislav, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí