ToxiChaos

ToxiChaos

Anotace: Totální toxickej mozkovej chaos v hlavě

Sedím s hlavou plnou starostí, jak je všechny vyřeším,
Nic mě ale nenapadá,co bude dál netuším.
V hlavě mám pusto prázdno,hustej les,
Z takového bludiště, jen málo kdo vylez.

Uklidňuju mysl alespoň poslechem hudby od Nedvědů,
Na kameni kámen,tak jsem to tu miloval a skončí to u podvodu.
Nějak už to nedávám, začíná toho být na mě moc,
Samá to už nezvládám, nemám ani říct komu o pomoc.

Pastí na mě bylo naličenejch příliš s krátce za sebou,
Jsem už slabá, bez síly, sotva stojím na nohou.
Jak uvelit aspoň trochu moji skurvený přemocněný mysli?
Jak říct těm hlasům v mé hlavě aby už konečně stichly?!

Je to už dlouhý fakt, nekonečna jízda co nemá cíl,
I když se snažím držet tempo, ale běžím už z posledních sil.
Potřebuju myšlenek očistu, a restart Mozku,
Já v hlavě přeji si mít už jen to hezké, štěstí a Lásku.

Tak už dost! Prosím chci myšlenkovej detox!
Už mám v hlavě depresivní schyzy a Stíhy, toxickej chaos!
Autor ToxicVerun, 26.11.2022
Přečteno 85x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Stanislav32, Bufik, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí