Vzrušující nedělní ráno

Vzrušující nedělní ráno

Anotace: O manželském sexu po pár dekádách

 

Svítá
za oknem, a sněhové vločky
tají, jihnou,
a stékají na okenní římsu.

Svítá
i v jejích očích, líně se protahuje,
taje a jihne,
jak vine se hřejivě k němu.

Pohladí ho po koulích a šeptá mu:
„Dala bych si k snídani vejce.
Dvě.“
Uchopí do ruky též již procitajícího ptáka,
a dodává:
„S klobásou.
Nakrájenou.“

On lelkuje a otálí.
Má chuť.
Na ní.

„Nelelkuj a neotálej!
Mám hlad!“
Zprcá ho.

Klesne.

Zvedne se,
a jde připravit snídani.

Neděle se pohodlně rozvalí
do svátečního rána...

Autor M.A.Rek, 28.11.2022
Přečteno 76x
Tipy 6
Poslední tipující: Protos1182, Iva Husárková, Bufik, Stanislav32, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí