Tiše spíš

Tiše spíš

Anotace: O jednom ránu…

 

Tiše spíš,
a tvá hlava na prsou mne tak mile hřeje.
Hadu s jablkem podobná, či z Ráje Evě?

Tiše spíš,
bez pohnutí a s pohnutím k tobě shlížeje,
na tvůj spící úsměv, co svůdně se mi směje.

Tiše spíš,
kočka jsi, co v teple těla jen blahem přede,
a lehce do těla i duše mi drápky vjede.

Tiše spíš,
já bojím se, co bude dál, až se probudíš,
tvé sny po procitnutí, že jiné budou spíš.

Ale zatím spíš...

Autor M.A.Rek, 29.11.2022
Přečteno 92x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Bufik, šerý, Fialový metal, Kan, Lexi, Fractura cordis aperta
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká.

29.11.2022 16:27:30 | Psavec

Ona? Ano. Děkuju. ;o)

30.11.2022 00:36:44 | M.A.Rek

Nádherná **
Ať se Ti daří.
Vašek

29.11.2022 14:45:36 | Fialový metal

Díky moc. A nápodobně. ;o)

30.11.2022 00:37:23 | M.A.Rek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí