Slova

Slova

Ozvěny myšlenek,  jímž nelze dáti tvar

V myšlenkách jiných působí zmatek a zmar.

 

Mezi řádky kdo umí číst 

popsat čistý života ten list?

 

Každý je jiný a jinak vnímá 

každého života jiná je kniha.

 

Však podobný děj i text 

ale stejný konec cest.

 

~☆~

Autor Protos1182, 29.11.2022
Přečteno 80x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, Vivien, Bufik, Lexi, Iva Husárková, Akrij8, šerý, Frr, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí