Prázdnota

Prázdnota

nic a přeci všechno uvnitř. 

Klíč 

kdo tajemství to zná.

 

Bude tam jen jeden, nebo dva?

Noc.

Tichá,  či bude tajemná.

 

Snad bude se třeba hledat.

Kdo?

Smysl, účel či směr.

 

Můza nechť přijde

Odkud?

Z těch vznešenějších sfér.

 

~☆~

Autor Protos1182, 30.11.2022
Přečteno 76x
Tipy 14
Poslední tipující: Jarunka, Fialový metal, Iva Husárková, zdenka, Sonador, mkinka, Bufik, šerý, Floutkovskij
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí