Hádej - hádej

Hádej - hádej

Anotace: kdo to je napiš do komentářů

Sbírka: Dva svetry

hloupá žena nevážena
do hlavy má velkou díru
mozek vzala netopýru
a z té díry ven se žena

ven se žene hejno slov
stovky velkých katastrof
katastrofa k katastrofě
dopovím to v další strofě

že nám hloupá žena vládne
to se ještě nějak zvládne
na obranu však té paní
co haraší nema zbraní
chtěl bych říci jednu větu
poslední na tomto světu
.....

Autor Uličný, 01.12.2022
Přečteno 150x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí