Opři se bratříčku

Opři se bratříčku

Energia,
plní moria,
láska božia
sa rozlieva.

Z neba prší,
zázrak tuší,
srdce búši
aj na súši.

Záplava slov,
splnených snov,
vydaných vdov,
stop nárekov.

Tak si prišiel,
vlnu našiel,
trafil si cieľ,
zbaviť sa tiel.

Povstali sme z prachu,
tančíme na hrachu,
žili život v strachu,
je súdny deň v krachu?

Nádej mám maličkú,
opři se bratříčku,
cesta je rozbitá,
ráno snáď zas svitá.
Autor RoTa, 02.12.2022
Přečteno 85x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Stanislav32, Imaginant, Pablo Kral, Bufik, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Romantická správa o konci sveta

02.12.2022 23:31:58 | RoTa

To je hezké

02.12.2022 18:09:54 | Stanislav32

Ráno skrz mraky slunce prosvítá

02.12.2022 12:01:15 | Bufik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí