Víc než vděk....

Víc než vděk....

Otevření očí někomu někdo dá,

Nic za to vůbec nežádá. 

A přeci se to stalo

Víc a né málo.

Tenkrát. 

 

 

Den

Voní tiše káva 

Slova plynou, zvolna .

Obloha je náhle zase modrá

A slunce svou žlutou barvu má...

 

~☆~

Autor Protos1182, 02.12.2022
Přečteno 85x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, Iva Husárková, Bufik, Fialový metal, Lexi, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí