Být jako zvíře

Být jako zvíře

Anotace: O mikrobajkách

 

Rád bych též uměl
jako správný pes,
lízat si koule,
a ovládat stres.

Jako ten králík
dupat a dupat,
a dobrým stát se
aspoň jedenkrát.

Jako ten holub
na střeše přistát,
na ty pod sebou
dobrou trefou srát.

Jako ta svině
dát se vykrmit,
a na oplátku
cévy kornatit.

jako ta vosa,
pěkně opíchat
tu pěknou holku,
pak pivo si dát.

Jako netopýr,
kudy mám letět,
abych nenarazil,
to tak jen vědět.

Jako lenochod,
že visí jen stále,
jen pár dam vzdychne,
většina to chvále.

Koníčkem tak být,
holky si vozí,
rajtují na něm,
skáčou i kozy.

Sojkou se tak stát,
při kratochvíli
v dobré společnosti
pustit se na chvíli.

Lvem toužím se stát
třeba tím českým,
co s dvěma ocasy
bych věděl, i s kým.

Jako jezevec
chlad a splín prospat,
po zimě na jaře
se sluncem se smát.

 

Autor M.A.Rek, 05.12.2022
Přečteno 95x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, Iva Husárková, Marten, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jsem si krásně početl...zvířátkově...;-)humor musí být...

05.12.2022 19:28:28 | Marten

pro mě úsměvná, dobrá jest .)

05.12.2022 18:58:01 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí