Futbal hýbe svetom

Futbal hýbe svetom

Horel ohník, horel,
olympijský v Soči,
teraz ruská pošta
pošle mŕtve oči.

Futbal hráme na prd,
nie sme v Katare
a tak Katarská pošta
nepošle nám máre.

Chceš si riadne užiť?
Rada ti dá nimfa.
Chceš si ju však kúpiť?
Je to kurva! FIFA

Ideme sa posrať
s elektromobility
a zalievame trávnik
v púšti niekde v riti.

Postavme si ICE ring,
na púšti sa zíde,
môže sa biely medveď
slniť v Antarktíde.

Lyžovačka hurááá,
sneží nám tu blato.
Ski pass lacný tam,
kde prší čierne zlato.

Futbal hýbe svetom,
šport nieje politika.
Za plyn riť lýžeme,
ľahká matematika
Autor RoTa, 05.12.2022
Přečteno 72x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Psavec, Iva Husárková, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... je to nějvětší odvaha říct...;-) co si ostatní jen myslí...

06.12.2022 17:19:35 | Marten

;-)

07.12.2022 08:05:31 | RoTa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí