Potkala jsem ptáčka

Potkala jsem ptáčka

Anotace: Malování síly 2022

Koukáme na sebe
a zkoumáme se.
On černý a já s oparem.
Stojí a hledí s údivem.

Jsem rozcuchaná.
Jemu to nevadí.
Peří si rozloží
a jen čichá příměří.

Je ticho a cválá
bílá peřina.
Je mladý a zvědavý.
Nevyfotila jsem ho.
To nevadí.

Okamžik si zaslouží.
On černý a já bílá jako stěna.
Má duše je mu odevzdána
a vnímám, co říká pramáma.
Příroda požehnaná.
Autor mkinka, 11.12.2022
Přečteno 88x
Tipy 19
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, Iva Husárková, V.N.Losinský, Kan, Frr, Marten, Bufik, šerý, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

POŽEHNANÁ I TYS...MKINKO ZÁVRATNÁ**ST*

11.12.2022 18:03:04 | Frr

Ach, děkuji.radost tí přeji i večerní pozdrav letí

11.12.2022 18:27:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí