*-*A co víc...

*-*A co víc...

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~

...................
Jak z klubek spletený
je celý život náš
jako deka,šál,koberec
a na stranách slovo
..vzpomínáš..
na každý pěkný den
co zářil jako slunce
ale ty dny studené
splétat se už nechce
i když i ty k životu patří.
A co víc
pěkné kousky převážu
ty nepěkné vypářu
pak se smotá klubko třetí
a hned tu jsou
tři proutky-tři bratři
tří Popelčiny oříšky
tři růže v zahrádce
okolo Hradce
tři vlasy děda Vševěda
třikrát běda,běda...běda..
ale proč,to není třeba.
Třeba je slunce vzduch
voda a chleba.

.........................
~~~~~~~~

Autor Květka Š., 11.12.2022
Přečteno 95x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Fialový metal, annanymsová, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a do třetice všecho dobrého :)

11.12.2022 20:07:30 | annanymsová

Jednou, dvakrát, budu plakat, ale potřetí se budu smát :-)

11.12.2022 15:25:08 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí