Nech ty lodě vyplout

Nech ty lodě vyplout

Tak nech ty lodě vyplout,
nech kapitána usnout,
na plavbu poslednou,
vždyť budou už jen plout…

Tak procitni už přece
a otevři ty klece,
vždyť čeká východ slunce,
ty bílé holubice.

Anděl mě drží křehce,
neříká se to lehce,
dnes musím umřít přece,
zítra narodil jsem se
Autor RoTa, 17.12.2022
Přečteno 89x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Bufik, šerý, Stanislav32, Psavec, WWW, mkinka, kozorožka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň pěkná a nepotápí se v řece
ve věčnosti křičí a nedáví se.
Jsme pastevci, nemaje křeče.
Betlém volá. Vnitřní síly, držme se.

18.12.2022 08:53:45 | mkinka

;-)

18.12.2022 13:13:16 | RoTa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí