Vánoční

Vánoční

Anotace: Malování lásky 2022

Anděl má trojspřeží
i rolničky běží
jako chvíle, co jsou perlou svitu.

Šeptám Ti v závětří.
Ty, lásko jsi středem okamžiků.
Zapálíme spolu svíčku
a pak pohladíme sny.

Najdeme svaté trojverší.
Za otce, ducha i syna
kolébáme slova právě nalezená.

Jsi středobod a barva vstřícná,
i když mrholí,
jsem v Tvých očích krásná.

Dech krotíme ve výhoncích
laskavého veškerenstva.
Miluji Tě, slastí se line óda.

Tam z pastelek malovali jsme srdce
a kráčeli oblohou více.
Podejmi ruku ve jménu kříže.
Aleluja, ať žádného život nejsou mříže.

Našli jsme se ve stavu beztíže
a klesáme k sobě blíže.
Dopad je vleklý, ale přímo na peřinu.

Dovršíme lásky slinu.
Jsou vánoce.
Z Tvých rukou piji.

Jsi vítězství
a cíl, který oslavuji.
Pevný úrodný čas v ráji.
Autor mkinka, 18.12.2022
Přečteno 135x
Tipy 22
Poslední tipující: Dejvis, Protos1182, Fialový metal, Sonador, Iva Husárková, Bufik, kozorožka, Psavec, Stanislav32, Frr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To ráje báj *

20.12.2022 12:34:48 | Dejvis

Ach, děkuji za vřelou podporu.

20.12.2022 12:47:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí