Orel

Orel

Anotace: Malování síly 2022

Dnes pršelo místo sněhu.
Já viděla orla a pole místo davu.
Sebrala jsem se do úsměvu
v proporcí jeho křídel.
Vzal dráhu a letěl.

Já byla plná obdivu z hesel.
Možná mi nesl znamení,
že příroda se zimě klaní
a má ráda svět bez zbraní.

Zpívala jsem jeho píseň
a chtěla jsem se unést
i přát si, aby svět byl v pořádku.
Vidím jeho pera tak mocná i vřelá.

Já jeho kouzlu uvěřila,
i když v duši tíhu měla.
Už letí krásným šarmem velikán.
Smekám. Ráda ho mám.
Báseň ke rtům přikládám.
Autor mkinka, 19.12.2022
Přečteno 101x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, Vladislav, Psavec, Caliéry
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no prosimpěkně... a mi se dnes zdálo o orlici:)

20.12.2022 09:44:08 | Sonador

Zlatíčko, to je náhoda. Neletěl můj kámoš z Kounic. Vždycky si povídáme.

20.12.2022 09:45:48 | mkinka

Takové orlí*

19.12.2022 21:40:09 | Caliéry

Moc děkuji, drahý kamaráde.

19.12.2022 21:40:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí