Sněhobílým úsměvem

Sněhobílým úsměvem

Sněhobílým úsměvem

hladím každou stráň

vyhlížeje světlých zítřků

 

nikdo sněhové vločky nechytá

ani rosu z minulých let

a tak ubývá vyhlídek

jako slepých v revolveru

z kostí a černých koček

 

nikdo vlastní krve nepije

ani z jizev svého mládí

dny už sami počítají ovečky

bez polštářů vycházeje z noci

 

teď zatahuji

žaluzii po žaluzii

je půlnoc

a sněhobílým úsměvem

hladím

žiji.

Autor Caliéry, 20.12.2022
Přečteno 93x
Tipy 12
Poslední tipující: Jan Kacíř, Fialový metal, šerý, Stanislav32, Lexi, Psavec, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasné. Skvělé. Exklusivní.

20.12.2022 14:56:50 | mkinka

Díky moc*** Jsem moc rád.

20.12.2022 14:58:33 | Caliéry

Rádo se stalo. Mně velice sedla obsahem.

20.12.2022 15:01:18 | mkinka

To je cajk- napadlo mě to, když jsem se díval z okna na sněhový krunýř trávníku*

20.12.2022 15:03:52 | Caliéry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí