Němé květy

Němé květy

Bílé, něžné a vznešené
nahoru a zase zpět
jako květy neznámých
které Ti říkají -
mluví k Tobě jazykem
bez hlasu
a Ty je neslyšíš,
řeč němých květů je Ti
cizí
a tak sleduješ, jak bílé lístky
ve vírech života a smutku
hledají ten správný směr.
Autor ILDK, 21.12.2022
Přečteno 68x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, Bufik, Kan, Fialový metal, Frr, Stanislav32
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné dekuji

21.12.2022 21:12:40 | Bufik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí