Vánoční světlo

Vánoční světlo

Anotace: ať vám svítí

Sbírka: Dva svetry

není jasu už v mém zraku
ztratil jsem ostrost pohledu
celý svět mám v šedém mraku
poslepu psát však dovedu

i ve tmě slyším srdcí bití
když duši jasné světlo svítí

nestačí vidět třeba věřit
jen Boží vůli život svěřit

Autor Uličný, 21.12.2022
Přečteno 119x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, Sonador, Tvbm, Fialový metal, mkinka, Bufik, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí