Sniežik sa nám chumelí

Sniežik sa nám chumelí

Sniežik sa nám chumelí,
zima je zimička,
na horách je umelý
a v nížinách brečka.

Polia, lúky vybieli,
zapadne cestička,
ruka v sádre zabolí,
zamrzla tá sračka.

Zakri svojou perinou,
celý náš kraj milý,
pozdrav pánov chirurgov,
veď sa už nudili.

Veď sme sa už na teba,
tak veľmi tešili.
Každý hovor za seba,
obočie mi šili.

Padaj sniežik, padaj nám,
tešia sa ti deti.
OČR aj maródkam,
inflácia svedčí.

Naša pieseň radostná,
v ústrety ti letí.
Chorý, ruka zlomená,
lyže, sviatky v riti.
Autor RoTa, 22.12.2022
Přečteno 67x
Tipy 3
Poslední tipující: Bufik, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí