Nevšední

Nevšední

Anotace: Malování síly 2022

Praha je mokrá a bez sněhu.
Zažila velkou oblevu.
Já trmácím se ulicemi.
Ty staré zástavy sluší dni.

Noha se neklouže
a to je dobře.
Unikám všemu
a je mi blaze.
Tam pejsek ke mě čuchá.
Je cizí, ale láskou brouká.

A tak si šlapu dál.
Houkačka drnčí a pražský stres.
Přešla jsem suchou nohou
a dala pár přímých vět.

Praha je krásná.
Jen jí rozumět.
Autor mkinka, 23.12.2022
Přečteno 70x
Tipy 14
Poslední tipující: Jan Kacíř, Iva Husárková, Psavec, Stanislav32, Fialový metal, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kouzla všednosti*****ST*

23.12.2022 14:09:48 | Frr

Moc děkuji, Frr.

23.12.2022 14:10:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí