Vesmírný posel

Vesmírný posel

Přiletěl chlapec z mezihvězdí,

ve vlasech stříbro mrtvých hvězd.

Obrazy chtěl snímat se zdí,

při okraji cest,

skrývaje se za šelest.

 

Za šelest mlýnů větrných,

co do plachet jim vítr dých‘.

Vítr čelo upocené,

ztracený dech svůj nedožene,

v městských zákoutích.

 

Návštěvníci z hvězdných světů,

budí lidskou zvědavost,

tak mezi světy staví most.

Když  domů se nazpět vrací,

předbíhají přítomnost.

Autor Kan, 24.12.2022
Přečteno 95x
Tipy 12
Poslední tipující: Stanislav32, Sonador, Bufik, Fialový metal, Marten, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi...

24.12.2022 16:59:49 | Robin Marnolli

Díky za komentář.

24.12.2022 19:21:49 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí