*-*Hlavní Nádraží

*-*Hlavní Nádraží

Anotace: ~~~~~(:-)~~~~~

...........

„U pohádkové brány“
zvonečkem zacinkáš
pak vezmeš za kliku
a zvolna otevíráš,
jenom se rozhlédneš
vítá tě skřivánek
křídlem ti ukáže
na kouzelný zámek.
Do dlaně ti vloží
od těch dveří klíč
zatřepe křídly a letí pryč.
Ty chodíš po zámku
do každých dveří koukneš,
tam milé Popelce
oříšek rozlouskneš,
probudíš spící Růženku
co si právě vyšívala
kvíteček na halenku.
Se skřítky si poklábosíš
a malým myšičkám
kaši v rendlíčku uvaříš,
drakovi naplácáš na holou
ty nevíš...princezny
se ze zámku přece neberou.

Potom se posadíš
do kouzelného vláčku
ten projede tunel a jednu
i tu druhou zatáčku,
„Hlavní Nádraží“
musíte všichni vystupovat
cesta „Z POHÁDKY“...konečná
prosím,teď po svých
musíte dál pokračovat.

............................

~~~~~~~~~~~

 

Autor Květka Š., 25.12.2022
Přečteno 99x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Stanislav32, Emily Říhová, mkinka, kozorožka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Good.

25.12.2022 17:08:52 | Marek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí