Na pomezí Lužických hor

Na pomezí Lužických hor

Anotace: Malování síly 2022

Je vlhko, bláto.
Žádný sníh.
Tady je sever
a nyní zima nic.

Voda teče a mluví.
Škála barev spíše konec podzimu.
Dívám se za koňským výběhem.
Venkov a křepelky.

Tady jsem chodila
a hledala pastelky.
Cesty němé a krásné
jsou živé i vábivé.

Příroda se snoubí
a je čistá i ledacos promine.
Ach, milý deštivý dne.
Autor mkinka, 26.12.2022
Přečteno 64x
Tipy 13
Poslední tipující: Stanislav32, Sonador, Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, Kan, V.N.Losinský, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí