Neboj

Neboj

Anotace: ...

Temnotou příkoří
Procházím tiše
Pyšná jsem na tebe
Že jsi šílenější než já
Zachraň se utíkej
Zanech mě napospas
Démonům zkřiveným
Poslals je za mnou
Ať duši mou pohltí
Neboj se
Zasměj se
Mají mě v náručí
Nesou a odnesou
Mě daleko od tebe
Autor adriane9, 29.12.2022
Přečteno 127x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, kudlankaW, Stanislav32, Iva Husárková, Psavec, Sonador, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí